Kjære medlem!

Vi har nå vært stengt siden 12 mars kl. 1800.

Fredag 20 mars gikk vi ut via Facebook og sa vi skulle komme opp med en kompensasjons-modell for de som ville være med oss videre. Vi ville se an omfanget og utfallet av nedstengingen. Vi har vært svært aktive og prøvd å legge til rette så godt som mulig for hjemme-trening og egenaktivitet. Nå kommer vi også opp med utetrening for 4 personer i gruppe etter FHI sine smitteverns-regler. Egen timeplan og påmelding via appen/ IBooking.

I perioden vi har holdt stengt har vi opplevd at mange medlemmer har uttrykt et ønske om å få betale for sitt medlemskap som vanlig. Mange svarer blant annet at de ønsker å betale sin medlemsavgift som vanlig på grunn av verdien de får ved å benytte det tilbudet vi legger ut via Facebook og hjemmeside, og vi har skaffet alle våre kunder gratis tilgang til appen MyWorkout.com i 2 måneder, samt lånt ut alt av utstyr til veldig mange medlemmer. Vi setter selvsagt umåtelig stor pris på denne støtten og har beholdt «ingen kompensasjon» som et alternativ for de som ønsker det. Vi trenger alle medlemskap for å overleve denne krisen!

Nedunder vil du finne 4 muligheter for kompensasjon. Vi kompenserer hele måneder for å klare dette i vårt medlemssystem. Velg en kompensasjonsmulighet, skriv inn ditt navn og send inn skjemaet. Skjemaet må sendes inn INNEN 30.04.2020. Innsending etter denne dato kan vi dessverre ikke behandle

Skjema for ønske om kompensasjon