Hvorfor tilby trening og behandling i din bedrift?

Vi vet i dag at regelmessig trening er en av de beste kildene til god helse. Det er også et faktum at en ukes sykefravær koster din bedrift i snitt kr 13.000,- (tall fra SINTEF). Ved å tilby dine ansatte gode betingelser på trening og behandling hos fysioterapeut og kiropraktor, bidrar du aktivt til å holde sykefraværet nede. Det koster også mindre penger!

God helse skaper større arbeidskapasitet og dermed mer effektive ansatte. Regelmessig trening er også forbundet med økt søvnkvalitet og bedre humør. De bedrifter som velger å investere i god helse for sine ansatte har derfor mye å vinne. Enten du ønsker at vi kommer til din bedrift, eller dere ønsker komme til oss, så har vi kompetansen du trenger for å ta deg og dine ansatte ett skritt videre.

Ledende

AKIMI er områdets ledende behandlings- og treningssenter, og har høy kompetanse og tverrfaglig samarbeid. Vi kan dermed tilby en rekke løsninger for deg som bedrift som ønsker å jobbe aktivt mot bedret trivsel og sykefravær blant sine ansatte og sitt firma. Vi tilpasser og skreddersyr våre løsninger bedriftens behov og de ansatte, uansett  nivå og treningserfaring. Alt fra skadeforebygging, rask behandling, kurs, trening i gruppe, medlemskap med mer.